Ευρωμπάσκετ: Ανακοίνωσε τη 12άδα ο Κατσικάρης - Εκοψε Αγραβάνη και Γιάνκοβιτς

Αμέσως μετά τη νίκη επί της Ρωσίας, η οποία ήταν η 3η κατά σειρά στα φιλικά προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε τους δύο παίκτες που αποφάσισε να «κόψει» από την αποστολή του Ευρωμπάσκετ.

Η τελική 12άδα είναι γεγονός. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν οι δύο παίκτες που τελικά κόπηκαν από την αποστολή για το Ευρωμπάσκετ, το οποίο ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού και ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν σχετικά από το τεχνικό τιμ, που όπως και οι παίκτες, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους ευχαρίστησαν για το ζήλο που έδειξαν στις προπονήσεις και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους στη δουλειά που έγινε από τις 31 Ιουλίου.

Πλέον, η 12άδα με την οποία η Εθνική θα πάει αρχικά στο Ζάγκρεμπ κι εν συνεχεία με το… καλό στη Λιλ, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Κουφός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ