ΣΥΡΙΖΑ για Ζωή: Είναι να απορείς γιατί ενοχλούν οι εκλογές - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Ζωή: Είναι να απορείς γιατί ενοχλούν οι εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, κάνει λόγο ο γγ της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς σχολιάζοντας τη Διάσκεψη των προέδρων που πραγματοποιήθηκε χθες και τις επιτροπές που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσουν σήμερα και αύριο.

«Η διάσκεψη προέδρων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Αυγούστου, με μονοκομματική σύνθεση – συμμετείχε μόνο η Λαϊκή Ενότητα -αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το ότι η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Ο ορισμός ολομελειών και επιτροπών με συγκεκριμένη θεματολογία εξυπηρετεί προφανείς σκοπιμότητες. Όμως είναι να απορεί κανείς γιατί η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ορισμένους τους ενοχλεί τόσο πολύ και κάνουν ότι μπορούν για να την καθυστερήσουν ή για να δημιουργήσουν εντυπώσεις παλαιοκομματικής κοπής», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαντάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ