Η Χίλαρι Σουόνκ πήγε στα γενέθλια Τσετσένου που κατηγορείται για γενοκτονίες - iefimerida.gr

Η Χίλαρι Σουόνκ πήγε στα γενέθλια Τσετσένου που κατηγορείται για γενοκτονίες

Χίλαρι Σουόνκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Όσκαρ διάσημη ηθοποιός του Hollywood, η Χίλαρι Σουόνκ αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να πει πως μετάνιωσε που παραβρέθηκε στα γενέθλια Τσετσένου ηγέτη που κατηγορείται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γενοκτονίες.

Στο μεγάλο γενέθλιο πάρτι του Τσετσένου Ράμζαν Καντίροφ, το οποίο προβλήθηκε και στην τηλεόραση, παραβρέθηκαν δεκάδες πολιτικοί της Ρωσίας αλλά και διάσημοι αστέρες όπως ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και η βιολίστρια Βανέσα Μέι. Μεταξύ αυτών ήταν και η Χίλαρι Σουονκ που δέχτηκε δριμύτατη κριτική από οργανώσεις που μάχονται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί τίμησε με την παρουσία της έναν ηγέτη που κατηγορείται για απαγωγές πολιτών, βασανιστήρια ακόμα και γενοκτονία.
Το χλιδάτο πάρτι για τα 35α γενέθλια του Τσετσένου ηγέτη διοργανώθηκε στην πόλη Γκρόζνι στην Τσετσενία όπου στήθηκε μια μεγάλη σκηνή ανάμεσα σε ένα καινούριο εμπορικό κέντρο και ένα τζαμί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ