Παραμύθι-υπνωτικό: Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του κοιμίζει τα παιδιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Παραμύθι-υπνωτικό: Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του κοιμίζει τα παιδιά [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σουηδός συγγραφέας, Carl Johan Forssen Ehrlin φαίνεται πως δίνει λύση στις μαμάδες όλου του κόσμου. Εγραψε ένα βιβλίο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, κάνει τους πάντες να κοιμηθούν.

Τίτλος αυτού «The Rabbit Who Wants To Fall Asleep» και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή του βρετανικού Amazon και στο Νο 5 του αμερικανικού.

Με μια πρώτη ματιά το παραμύθι δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα παιδικά βιβλία, όσον αφορά την γραφή και τις τεχνικές.

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως ξόδεψε πολλά χρόνια, ώστε να αναπτύξει τεχνικές που βοηθούν τα παιδιά να χαλαρώσουν. «Πέρασαν τρεισήμισι χρόνια για τελειοποιήσω την ιστορία μου, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές με τον κατάλληλο τρόπο», λέει ίδιος στην Telegraph.

Παραμύθι-υπνωτικό: Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του κοιμίζει τα παιδιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εικόνα από το βιβλίο

Εκατοντάδες γονείς σε on line κριτικές τους έκαναν λόγο πως πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια τους για να κοιμηθεί το παιδί τους.

«Ο μεγαλύτερος μου γιος αποκοιμήθηκε στις πρώτες τρεις σελίδες, ενώ ο μικρότερος, που είναι και πιο άτακτος στην τελευταία πρόταση του βιβλίου. Σας ευχαριστώ», σημειώνει η Lizzy Mellor.

Ενας μπαμπάς ανέφερε πως έβαλαν να ακούσουν το παραμύθι στο αυτοκίνητο και τόσο εκείνος και ο γιος του αποκοιμήθηκαν σε αυτό και τράκαραν. (Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν η κριτική αυτή είναι πραγματική).

Πάντως, παρά τα θετικά σχόλια, το Amazon.co.uk δίνει μόλις ένα αστέρι στο βιβλίο, ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που ισχυρίζονται πως δεν δούλεψε καθόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραμύθι Ύπνος παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ