Γύρω γύρω ο Θύμιος, στη μέση ο... Μανώλης - iefimerida.gr

Γύρω γύρω ο Θύμιος, στη μέση ο... Μανώλης

Θύμιος Λυμπερόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα... νεύρα των ανθρώπων της Συγγρού παίζει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος απειλεί από χθες με παραίτηση από την θέση του τομεάρχη Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν αποσαφηνίζει τις προθέσεις του.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ επικοινώνησε χθες με τον Γιάννη Μανώλη και του διαμήνυσε ότι είναι πολύ ενοχλημένος από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον των συνδικαλιστικών ηγεσιών που νοιάζονται μόνο για τα προνόμια τους. Παράλληλα, επικοινώνησε και με τον διευθυντή του γραφείου του πρόεδρου της Νεας Δημοκρατίας Κωστα Μπούρα από τον οποίο ζήτησε να υπάρξει νέα δημόσια τοποθέτηση στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί.

Και στις δύο περιπτώσεις ο κ. Λυμπερόπουλος απείλησε ότι θα παραιτηθεί από την θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών ενώ δεν ξεκαθάριζε αν η αντίδραση του θα έφτανε μέχρι το σημείο να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα.

Στη Συγγρού μέχρι αργά το βράδυ πάντως δεν είχαν βγάλει καμία ανακοίνωση για το θέμα ενώ ο ίδιος ο κ. Λυμπερόπουλος δεν διευκρίνιζε -συνομιλώντας με δημοσιογράφους- αν θα προχωρούσε στην παραίτηση η όχι. Υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που αναφέρουν ότι σήμερα θα αποσαφηνίσει τη θέση του.

Πάντως, από την στάση που θα κρατήσει η Ν.Δ. στο θέμα αυτό δεν θα κριθούν μόνο οι σχέσεις της με δεκάδες χιλιάδες ταξιτζήδες που είναι φιλικά προσκείμενοι σε αυτήν αλλά και η στάση των πιο μετριοπαθών βουλευτών του κόμματος οι οποίοι επικροτούν αυτή την στροφή του κόμματος που τα βάζει με συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ