Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον Abudi Alsagoff από την Κουάλα Λουμπούρ, το να βρεθεί στην άκρη ενός κτιρίου 400 μέτρων δεν είναι αρκετό, αλλά πρέπει να συνδυαστεί με την τάση της χρονιάς.

Έτσι, ο νεαρός που είναι αθλητής του παρκούρ και εξειδικεύεται σε ακροβατικά που αψηφούν τη βαρύτητα, έκανε μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις σε ένα ύψος στο οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Αφού ανέβηκε, λοιπόν, στο 101 Marina, ένα από τα υψηλότερα κτίρια του Ντουμπάι, απόλαυσε τη θέα και στη συνέχεια κρεμάστηκε κάνοντας τη στάση της «ανθρώπινης σημαίας».

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη άσκηση στην οποία το σώμα ενός ανθρώπου «κρέμεται» σε οριζόντια στάση. Τα χέρια είναι σε έκταση πάνω σε μία κατακόρυφη επιφάνεια που τις περισσότερες φορές είναι ένας στύλος, και ολόκληρο το σώμα εκτείνεται σε οριζόντια στάση.

Η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε από τον γυμναστή και πρώην παίκτη του ράγκμπι Ντέιβιντ Τζάκσον και για να την κάνει κάποιος πρέπει να έχει πολύ καλά γυμνασμένες όλες τις μυικές του ομάδες.

Όσον αφορά στον παράτολμο 24χρονο που την πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στο Ντουμπάι, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει. «Πήρε μία ώρα μέχρι να ανέβω τα σκαλιά και η πρόκληση κατά την ανάβαση ήταν ότι δεν υπήρχε καθόλου εξαερισμός γιατί το κτίριο δεν είναι ακόμα έτοιμο. Η σκόνη και η άμμος στον αέρα έκαναν την αναπνοή ακόμα χειρότερη, δεν υπήρχαν φώτα, ήταν το απόλυτο σκοτάδι και έτσι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τον LED φωτισμό των κινητών μας. Πάνω από όλα όμως ήταν μία καλή εμπειρία και η θέα άξιζε όλο τον κόπο», είπε ο Abudi Alsagoff.

Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο «άνθρωπος-σημαία» κόβει την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ Ντουμπάι άσκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ