Πόσες θερμίδες πρέπει να «κόψει» κάποιος για να αδυνατίσει -Ιστοσελίδα υπολογίζει για τον καθένα ξεχωριστά - iefimerida.gr

Πόσες θερμίδες πρέπει να «κόψει» κάποιος για να αδυνατίσει -Ιστοσελίδα υπολογίζει για τον καθένα ξεχωριστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπολογισμός θερμίδων σαφώς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σίγουρα όμως το πιο δύσκολο μέρος είναι να καταλάβει κανείς πόσο πρέπει να τις μειώσει, ώστε να αδυνατίσει.

Μία ιστοσελίδα κάνει αυτή τη... δουλειά. Πρόκειται για ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ και πλέον είναι διαθέσιμο στο κοινό, σε όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου.

Σε αυτό, ο χρήστης πρέπει να δηλώσει τα βασικά στοιχεία- φύλο, ύψος, βάρος, αλλά και επίπεδο σωματικής άσκησης- και στη συνέχεια να θέσει το στόχο του. Δηλαδή πόσα κιλά θέλει να χάσει και μέχρι πότε.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα του δίνει τη «χρυσή» απάντηση. Δηλαδή, τον αριθμό θερμίδων που πρέπει να καταναλώνει ημερησίως είτε για να διατηρήσει το βάρος του, είτε για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Το μόνο που απομένει, μετά από αυτό, είναι αρχίσει κανείς να μετρά θερμίδες καθημερινά. Και βέβαια να μην παρεκκλίνει από το πρόγραμμα που θα θέσει.

Δείτε την ιστοσελίδα για τον υπολογισμό των θερμίδων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θερμίδες υπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ