Στο Μεξικό προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια μετρό σε όποιον κάνει 10 κάμψεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Μεξικό προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια μετρό σε όποιον κάνει 10 κάμψεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να ενθαρρύνει την φυσική δραστηριότητα και την πιο υγιεινή διατροφή, ο δήμαρχος του Μεξικό προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το μετρό σε όποιον κάνει 10 κάμψεις.


Επτά στους 10 μεξικανούς είναι παχύσαρκοι ή έχουν επιπλέον κιλά. Το Μεξικό είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο κατανάλωσης αναψυκτικών.
Το Μεξικό αποκαλείται η χώρα των παχύσαρκων, η χώρα όπου όταν κάποιος διψάει πίνει ένα αναψυκτικό. Στο πλαίσιο της μάχης κατά της παχυσαρκίας, για την οποία θα δοθούν 570 εκατ. ευρώ, το Μεξικό αποφάσισε να προσφέρει και εισιτήρια δωρεάν. Το πρόγραμμα «κάμψεις στο μετρό» χρηματοδοτείται από κοινού με το υπουργείο Υγείας και ιδιωτικές εταιρείες και έχει στόχο να κάνει κατανοητό στους Μεξικανούς πόσο σημαντικό είναι να έχουν φυσική δραστηριότητα σε μόνιμη βάση.

Στο Μεξικό προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια μετρό σε όποιον κάνει 10 κάμψεις [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας José Armando Ahued, η παχυσαρκία είναι «το πρώτο πρόβλημα υγείας στη χώρα».
Παρόμοιες προσπάθειες έγιναν σε πολλές χώρες. Στο Ντουμπάι το 2013 το κράτος πρόσφερε ένα γραμμάριο χρυσού για κάθε κιλό που έχανε κάποιος.

Σίγουρα το πρότυπο για κάμψεις στο μετρό βρήκε το Μεξικό στη Ρωσία, όπου αν κάνεις 30 καθίσματα παίρνεις ένα δωρεάν εισιτήριο για το μετρό:

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παχυσαρκία Μεξικό κάμψεις μετρό δωρεάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ