Λουκέτο σε τρια Media Markt σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Λουκέτο σε τρια Media Markt σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Saturn
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρια καταστήματα Media Markt σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κλείνουν λόγω της οικονομικής κρίσης και ο Ομιλος προχωράει σε απολύσεις και άλλες αλλαγές.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:«Σε στρατηγική αναδιάρθρωση του δικτύου καταστημάτων, δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, προχωρά ο όμιλος Media Saturn, δημιουργώντας μία μεγαλύτερη και δυνατότερη Media Markt. Με άξονα τα παραπάνω, τρία νέα καταστήματα προστίθενται στο δίκτυο της Media Markt. Πρόκειται για τα καταστήματα της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn. Στo πλαίσιo προσαρμογής του δικτύου στα νέα δεδομένα, τα καταστήματα του Φαλήρου, του Saturn Σταθμού Λαρίσης και του Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, θα διακόψουν τις εργασίες τους, ενώ σχεδόν το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του ομίλου.

Η ελληνική θυγατρική εταιρεία, με την πλήρη στήριξη της μητρικής της εταιρείας MediaSaturnHolding, επεξεργάζεται σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ