Συνταγή για την πραγματική σάλτσα ντομάτας

Χωρίς ειδική προετοιμασία, με αγνά υλικά.

Υλικά

  • 450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
  • Πιπεριά τσίλι κόκκινη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • 1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι
  • Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
  • Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
  • Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
  • Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα
  • Καθόλου νερό 
  • Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο
  • Πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σάλτσα ντοματα πραγματική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ