Η βροχή μετέτρεψε τόνους σκουπιδιών σε... οδοφράγματα - iefimerida.gr

Η βροχή μετέτρεψε τόνους σκουπιδιών σε... οδοφράγματα

σκουπίδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρκάδα κάνουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας. Η βροχή που πέφτει από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα σε συνδυασμό με τους σωρούς σκουπιδιών που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τους κάδους απορριμάτων, μετέτρεψαν τις γειτονιές τις Αθήνας σε πλωτούς σκουπιδότοπους. Το νερό της βροχής παρέσυρε τις σακούλες με αποτέλεσμα να φρακάρουν αρχικώς τα φρεάτια και στην συνεχεία μόλις οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια πλημμύρισαν τα σκουπίδια επέπλεαν πάνω στο νερό και σε μερικά σημεία δημιουργήθηκαν ακόμα και οδοφράγματα! Στο Πειραιά σε ποτάμια μετατράπηκαν κεντρικοί δρόμοι με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να τα καθαρίσουν προκειμένου να μην μπουν τα νερά σε σπίτια και καταστήματα.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πλέον είναι τραγική, ενώ ακόμα και αν η ΠΟΕ-ΟΤΑ σταματήσει την κατάληψη στα ΧΥΤΑ Φυλής, η συγκομιδή των απορριμάτων θα είναι πολύ δύσκολη.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των σκουπιδιών που συσσωρεύονται στις γειτονιές, ενώ έδωσε εντολή να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία με συλλήψεις όσων παρεμποδίζουν την είσοδο απορριμματοφόρων οχημάτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ