Δημοσκόπηση: Το 64,5% δεν θέλει εκλογές -Προτιμούν νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό Τσίπρα - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Το 64,5% δεν θέλει εκλογές -Προτιμούν νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσεται η πλειονότητα των Ελλήνων σε νέα δημοσκόπηση, καθώς προτιμούν σχηματισμό νέας κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, για το «Βήμα», το 51,5% των πολιτών θεωρεί θετική τη συμφωνία που επιτεύχθηκε. Ακόμη, το 70,1% θέλει να ψηφιστεί αυτή στη βουλή, ενώ το 25,3% εκφράζει διαφορετική άποψη. Επιπλέον, το 72% πιστεύει ότι η συμφωνία ήταν αναγκαία και το 25,3% απαντά ότι υπήρχε εναλλακτική λύση. Οσο για τα επώδυνα μέτρα, το 48,7% ρίχνει την ευθύνη στους Ευρωπαίους ηγέτες και το 44,4% στην ελληνική κυβέρνηση που έκανε λάθη και έχασε πολύτιμο χρόνο.

Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσεται η πλειονότητα, καθώς το 64,5% προτιμά το σχηματισμό νέας κυβέρνησης με στήριξη από την παρούσα βουλή έναντι 31,2% που πιστεύει ότι είναι αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες.

Ακόμη, στην περίπτωση σχηματισμού νέας κυβέρνησης, το 68,1% επιθυμεί την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού και το 22,6% τάσσεται υπέρ της επιλογής άλλου προσώπου, που θα είναι κοινώς αποδεκτό.

Δημοσκόπηση: Το 64,5% δεν θέλει εκλογές -Προτιμούν νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό Τσίπρα  | iefimerida.gr 0

Αλλωστε, ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση συμφωνία Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ