ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία με Μελισσανίδη και 6 «νέους» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία με Μελισσανίδη και 6 «νέους» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη ημέρα προετοιμασίας για την ΑΕΚ την Δευτέρα, με την ομάδα μετά από δύο χρόνια να επιστρέφει στην Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» το απόγευμα έκαναν προπόνηση στα Σπάτα, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των ΜΜΕ, αλλά και των έξι νέων παικτών που ήταν εκεί: Τζιμπούρ, Γκάλο, Αρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες και Ανδρεόπουλος.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία με Μελισσανίδη και 6 «νέους» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την επιστροφή στην Super League. «Περάσαμε δύσκολα χρόνια στην ΑΕΚ. Με υπομονή σκληρή δουλειά και αγάπη μεταξύ μας, καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ στη θέση της. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε βέβαια. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».

Για τις μεταγραφές είπε:

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη. Υπάρχει όμως χρόνος να γίνουν μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα».

Για τις θέσεις:

«Δεν θα σας πω τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ξέρουν τι χρειαζόμαστε και τι θα κάνουν».

Για ένα μεγάλο όνομα:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο. Εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να βοηθήσουν όλοι που έχουν έρθει».

Τι να περιμένει κόσμος:

«Ο κόσμος να περιμένει και αυτά που περίμενε πριν πέσει. Δηλαδή μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί».

Τι κρατά και πετά αγωνιστικά με πέρυσι:

«Λίγα πράγματα αφήνουμε στην άκρη. Δείξαμε σταθερότητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλουμε να κρατήσουμε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι νέοι να εγκλιματιστούν γρήγορα».

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία με Μελισσανίδη και 6 «νέους» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής ΑΕΚ μίλησε εκ μέρους των παικτών στην πρώτη προπόνηση και έδειξε… έτοιμος για περισσότερα γκολ αλλά και μια ΑΕΚ που θα κυνηγήσει την κορυφή και στην Super League.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε. Είμαστε ξεκούραστοι και στόχος είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της.

Και στόχος για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι πάντα η κορυφή. Εκείνο που θέλουμε και ονειρευόμαστε είναι να πετύχουμε κάτι δυνατό, αλλά φυσικά όλα αυτά θα τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Για μένα δεν είναι πρωτόγνωρο να παίζω στην Super League. Δεν θέλω να βάλω αριθμητικό στόχο στα γκολ όμως σίγουρα θέλω να είμαι πιο παραγωγικός σε σχέση με πέρυσι. Θέλω κάθε χρονιά να είμαι καλύτερος και αυτό περνά και μέσα από την ομάδα, που θέλει να παρουσιάζεται καλύτερη για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού» είπε χαρακτηριστικά ο «Αραβας».

Πηγή video: enwsi.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μελισσανίδης προπόνηση Σπάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ