Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος βρίσκεται η χώρα μας λόγω του δημοψηφίσματος το οποίο καλύφθηκε από εκατοντάδες διεθνή ΜΜΕ.

Ξένοι δημοσιογράφοι καταφθάνουν κατά κύματα και οι περισσότεροι βρίσκονται στις εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας ενημέρωσης μέχρι στιγμής έχουν διαπιστευθεί 700 δημοσιογράφοι ανάμεσά τους και εκπρόσωποι από διεθνή μέσα ενημέρωσης, από την Κίνα, την Βραζιλία, Ιράν και το Μεξικό. 21 διεθνή πρακτορεία, 81 τηλεοπτικοί σταθμοί, 58 εφημερίδες και 17 ραδιόφωνα.

Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η γενική γραμματεία έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα (http://www.referendum2015gov.gr/en/) όπου εκεί μπορεί να μπει ο κάθε πολίτης και να δει συνεχή ροή ενημέρωσης , όλη τη διαδικασία,δηλώσεις από αξιωματούχους.

Υπάρχουν επίσης κάποια ιστορικά στοιχεία για την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το Ζάππειο Μέγαρο επισκέφτηκε και ο υπουργός επικρατείας Ν. Παππάς όπου μαζί με τον γενικό Γραμματέα ενημέρωσης Λ. Κρέτσο, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τον δημοσιογράφων, ενώ ο κ. Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η παρουσία αφορά την ανάγκη να υπογραμμίσει η ελληνική κυβέρνηση ότι είναι στην διάθεση των μέσων ενημέρωσης για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με τρόπο άρτιο, όλες μας οι υποδομές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τον Γενικό γραμματέα ενημέρωσης και Επικοινωνίας που τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει υπερποσπάθεια. Θα ΄θελα να πω ότι έχει μεγάλη σημασία και η συμβολή των μέσων ενημέρωσης για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών κα ι η συμβολή τους για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας του δημοψηφίσματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ