13/4 Dan Deacon και Boy w/ Felizol @ Bios - iefimerida.gr

13/4 Dan Deacon και Boy w/ Felizol @ Bios

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ η συνέντευξη του Dan Deacon στην iefimerida

Τα τελευταία 7 χρόνια, ο θρυλικός καλλιτέχνης της Βαλτιμόρης και ηλεκτρονικός εικονοκλάστης Dan Deacon ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παίζοντας σχεδόν σε οποιοδήποτε πιθανό χώρο. Από διαδρόμους πολυκατοικιών και υπόγεια μέχρι σε εγκαταλελειμένα κτίρια και ιδρύματα εγνωσμένης αξίας όπως το Getty και το Smithsonian.. Ο Dan Deacon συνθέτει μουσικές για να γιορτάσεις και να ενθουσιαστείς.

Το είδος εκείνο της τέχνης με το οποίο καταπιάνεται ο Dan Deacon έχει να κάνει με τον όρο “κοινότητα”, τις συλλογικές δράσεις, την έμπνευση και την οργάνωση. Από ιδρυτικό μέλος της κολλεκτίβας Wham City που εδρέυει στην Βαλτιμόρη και διοργανώνει το ετήσιο, χειροποίητο και μονίμως sold out μουσικό φεστιβάλ Whartscape, ως την σύλληψη, τον σχεδιασμό και την καλλιτεχνική διεύθυνση μιας 30μελούς ορχήστρας (Baltimore Round Robin Tour), είναι ξεκάθαρο πως η “κοινότητα” ως φιλοσοφική έννοια και η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι το κεντρικό θέμα στα project του.

Επερχόμενα projects του καλλιτέχνη:

- σύνθεση κομματιών για τους So Pecussion και ηλεκτρονικά μέρη για συναυλίες εντός της χρονιάς.

- σύνθεση του soundtrack της νέας ταινίας του Francis Ford Coppola.

Την συναυλία θα ανοίξουν με dj set ο Boy και ο Felizol.

Bios

Πειραιώς 84, 16354 Αθήνα , Τηλ: +302103425335, http://www.bios.gr/

Είσοδος 15 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ