Επιστρέφει στα γήπεδα ο Πελέ! - iefimerida.gr

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Πελέ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ενεργό δράση με τη φανέλα της Σάντος επιστρέφει ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Το νούμερο έχει βρεθεί, ο παίκτης είναι έτοιμος και το μόνο που απομένει είναι το οκ της FIFA.

Η ιδέα της επιστροφής του 70χρονου Πελέ ανήκει στον πρόεδρο της Σάντος , Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο. Όπως εξήγησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Πελέ ήταν έμπνευση για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Σάντος πριν από μερικούς μήνες. Τώρα, ο πρόεδρος της ομάδας τον πιέζει να πει το ναι και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων το Δεκέμβριο στην Ιαπωνία.

«Είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10», αποκάλυψε ο Ριμπέιρο. Παράλληλα, εξήγησε και το κίνητρο της επιστροφής του «μαύρου διαμαντιού» στην ενεργό δράση. «Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ (1958, 1962, 1970), όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της ομάδας», είπε.

Βέβαια, η ηλικία του Εντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Πελέ, μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και η FIFA να μην επιτρέψει τη συμμετοχή του, ωστόσο ο Ριμπέιρο είναι αισιόδοξος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ