Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μείνει μισή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μείνει μισή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σωστή διατροφή, γυμναστική, υπομονή και επιμονή η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης που την παίδευαν καιρό και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μείνει μισή [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


Στις αρχές Μαρτίου η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες που τη δείχνουν πάνω στην ζυγαριά. Οταν ο δείκτης ξεπέρασε τα 70 κιλά η όμορφη Σύσσυ συνειδητοποίησε πως πρέπει να προσέξει περισσότερο το σώμα της.
Για μήνες η παρουσιάστρια κρατούσε ενήμερους τους followers της για την εξέλιξη της προσπάθειάς της κι εκείνοι με τη σειρά τους την εμψύχωναν με τα σχόλια τους.
Σήμερα η νέα φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο αποδεικνύει πως η προσπάθεια της απέφερε καρπούς. Η Σίσσυ έχει χάσει τα περιττά κιλά που την παίδευαν τον τελευταίο καιρό και πλέον χαίρεται την νέα καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ