Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από τη Βρετανία αποφάσισε να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου ποστάροντας μία φωτογραφία στο Facebook με τα σημάδια από την διπλή μαστεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί.

Η 36χρονη Leeanne προχώρησε σε αυτή την ενέργεια αντιδρώντας στην τελευταία εκστρατεία ευαισθητοποίησης, στην οποία γυναίκες μοιράζονταν τις φωτογραφίες τους στις οποίες φαίνονταν να κρατούν ένα κουτάκι της Coca Cola με το στήθος τους.

Για την ίδια η εκστρατεία που κατέκτησε το διαδίκτυο υπό το hashtag #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, δεν ήταν παρά ένα παιχνίδι για να μαζέψουν share και like οι κοπέλες που συμμετείχαν. «Είναι αηδιαστικό να παίζεις με κάτι τέτοιο», λέει και εξηγεί ότι ο καρκίνος μπορεί να σε σκοτώσει.

Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Leeanne έχει ήδη κάνει 16 χημειοθεραπείες, ενώ η απόφαση για την μαστεκτομή ήρθε εξαιτίας της επιθυμίας της να παραμείνει ζωντανή για τα δύο παιδιά της. Λίγο αργότερα και για να αποφύγει κάθε κίνδυνο προχώρησε και σε αφαίρεση των ωοθηκών.

Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Την τελευταία φορά που ήρθα αντιμέτωπη με τον καρκίνο δεν ήταν παιχνίδι. Οι ασθενείς που πάσχουν από τον καρκίνο δεν ενδιαφέρονται αν μπορείτε να βάλετε μία Coca Cola ανάμεσα στο στήθος σας ή πόσα τατουάζ έχετε ή τι χρώμα είναι το σουτιέν σας», γράφει η στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία της. Εκεί συνεχίζει λέγοντας ότι για την ίδια, η φωτογραφία της με τα έντονα σημάδια μετά τη μαστεκτομή είναι εκείνη που θα έπρεπε να είναι μέρος μίας αληθινής εκστρατείας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού. «Απέκτησα αυτά τα σημάδια επειδή δεν ήθελα να πεθάνω γρήγορα. Μην ασχολείστε με αυτά τα ανόητα παιχνίδια και κάνετε έλεγχο στο στήθος», συμβουλεύει.

Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε ένα 24ωρο, η φωτογραφία της 36χρονης μητέρας μοιράστηκε πάνω από 100 χιλιάδες φορές. Φυσικά, πολλοί ήταν και εκείνοι που αντέδρασαν στην κίνηση της και ανέφεραν την φωτογραφία της ως προκλητική.

Εγινε viral: Καρκινοπαθής ποστάρει τα σημάδια από τη μαστεκτομή -Ετσι είναι ο καρκίνος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος φωτογραφία μαστεκτομή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ