Στο Μέγαρο Μουσικής ο Έλβις Κοστέλο - iefimerida.gr

Στο Μέγαρο Μουσικής ο Έλβις Κοστέλο

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια στάση στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο «Solo», θα κάνει ο θρύλος του ροκ Έλβις Κοστέλο.

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, θα συναντήσει το ελληνικό κοινό στις 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», με σκοπό να το παρασύρει το κοινό στις καλύτερες στιγμές της μεγάλης καριέρας του.

Μάλιστα, αυτή θα είναι μια συνάντηση που το αθηναϊκό κοινό περιμένει καιρό, μετά τη ματαίωση της συναυλίας του στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, πέρυσι το καλοκαίρι. Ενώ η συναυλία ανακοινώθηκε κανονικά, η προπώληση των εισιτηρίων δεν πήγε καλά και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το live.

Την τελευταία φορά που ο, ιρλανδικής καταγωγής, μουσικός επισκέφτηκε την Ελλάδα, ήταν το 2007 στο Ηρώδειο, με το "The river in reverse", που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Τότε είχε παίξει με τον τραγουδοποιό - πιανίστα Αλέν Τουσέν και τη συνοδεία εντεκαμελούς μπάντας. Αυτή τη φορά όμως η αποστολή του είναι σαφώς πιο δύσκολη, καθώς ο Κοστέλο περιοδεύει μόνος, με μοναδική παρέα επί σκηνής την κιθάρα του.

Στην επικείμενη συναυλία θ' ακουστούν τραγούδια γνώριμα και αγαπημένα, μέσα από μια καριέρα που μεταφράζεται σε 30 δίσκους -από το ξεκίνημά του, το 1977- αλλά και από συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα όπως ο Μπαρτ Μπάκαρα, ο Πωλ ΜακΚάρτνεϊ και ο Μπράιαν Ίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ