Γιατί δεν άφησαν τον Ουγγαρέζο να βγει σήμερα στην εκπομπή -Ολο το παρασκήνιο - iefimerida.gr

Γιατί δεν άφησαν τον Ουγγαρέζο να βγει σήμερα στην εκπομπή -Ολο το παρασκήνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απών από την πρωινή εκπομπή του Mega είναι σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μια απουσία διόλου τυχαία καθώς χθες ξεκατινιάστηκε on air με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η εκπομπή σήμερα ξεκίνησε με τον Μάρκο Σεφερλή να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην απουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, και καλωσορίζοντας τον Χρήστο Νέζο και τον Νίκο Γεωργιάδη στην τηλεοπτική παρέα.

Οπως σημειώνει το marymary.gr το χθεσινό ξεκατίνιασμα Ουγγαρέζου-Σεφερλή δεν περιορίστηκε εντός πλατό αλλά και εκτός με την ένταση να συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους.

Οι συνεργάτες του πρωινού παρενέβησαν στον καβγά, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προτείνοντας, μάλιστα, στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ζητήσει συγνώμη από τον Σεφερλή, κάτι το οποίο, όμως, ο παρουσιαστής δεν έπραξε. Η διοίκηση του καναλιού επισήμως δεν έχει πάρει θέση, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί ραντεβού του Δημήτρη Ουγγαρέζου με στελέχη του Mega.

Με δεδομένο αυτό το κακό κλίμα αποφασίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να μην εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή και μεταφερθεί το κακό κλίμα on air. Ωστόσο, κατά πληροφορίες βρίσκεται από το πρωί στο πλατό. Αλλά εκτός αέρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ