Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι πολλές ώρες στο γραφείο και ο ελάχιστος χρόνος για άσκηση έκαναν τον 35χρονο πρώην τεχνικό Λόιντ Στίβενς υπέρβαρο. Ετσι όταν διαπίστωσε πόσο είχε αφήσει τον εαυτό του αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 12 εβδομάδων, ο Στίβενς έχασε πάνω από 12 κιλά και πέτυχε την τέλεια σύσφιξη μεταμορφώντας κυριολεκτικά το σώμα του.

Οπως παραδέχθηκε ο ίδιος: «Η διατροφή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια μου. Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει περίπλοκες δίαιτες, ωστόσο είναι πολύ πιο εύκολο αν απλοποιήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Κοιτάζοντας τι έτρωγα τότε το βρίσκω γελοίο»

Παλιά για πρωινό, έτρωγε ένα μπολ Weetabix και μια μπανάνα, το μεσημεριανό του ήταν ένα γεύμα που περιλάμβανε ένα σάντουιτς με αλλαντικά μία σαλάτα και ένα κουτί αναψυκτικού, ή ένα μπέργκερ με πατάτες, ενώ το δείπνο ήταν πάντα υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά και ένα επιδόρπιο. Στα ενδιάμεσα των γευμάτων έτρωγε μπάρες δημητριακών, φρούτα και σοκολάτα ή ένα σακούλι πατατάκια.

Είπε: «Ήμουν σε μια διατροφή πολύ πλούσια σε υδατάνθρακες ενώ τώρα τρέφομαι με πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λιπαρά σε 4-6 γεύματα την ημέρα. Αρχίζω τη μέρα μου με φιλέτο γαλοπούλα, χόρτα και αυγά.»

Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Υπέρβαρος τεχνικός έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες και έγινε personal trainer [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πλέον ο Στίβενς, όχι μόνο απέκτησε το σώμα των ονείρων του, αλλά άφησε τη δουλειά του και έγινε personal trainer διασήμων, όπως του πρωταγωνιστή του Bollywood Ρανβίρ Σινγκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ