Θέμα χρόνου η σύλληψη των ληστών με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Θέμα χρόνου η σύλληψη των ληστών με τα καλάσνικοφ

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα χρόνου θεωρεί η Αστυνομία τη σύλληψη της αδίστακτης συμμορίας των ληστών τα καλάσνικοφ, η οποία έχει τρομοκρατήσει την Αθήνα.
Οι τρεις Αλβανοί έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα πολλές ληστείες, εισβάλλοντας σε σπίτια, κακοποιώντας τα θύματα τους και αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, αντικείμενα αξίας, αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την Espresso, οι ληστές με τα καλάσνικοφ έχουν υποπέσει σε λάθη στις τελευταίες ληστείες έχουν φέρει τις Αρχές πολύ κοντά στα ίχνη τους. Υπάρχουν ήδη δύο βίντεο από τη δράση τους, στο ένα φαίνεται καρέ-καρέ η εισβολή τους σε σπίτι των νοτίων προαστίων. Επιπλέον σε ένα από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν και βρέθηκε, οι αρχές το έκαναν «φύλλο και φτερό» και απομόνωσαν το DNA των δραστών. Ένας από αυτούς είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, που έχει εκτίσει ποινή για κλοπές και ληστείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ