Το καφέ στην Αθήνα που μοιάζει με κιβώτιο - Βρετανοί αρχιτέκτονες το εκθειάζουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καφέ στην Αθήνα που μοιάζει με κιβώτιο - Βρετανοί αρχιτέκτονες το εκθειάζουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσοχή του διάσημου βρετανικού αρχιτεκτονικού site contemporist τράβηξε το cafe-restaurant στο κέντρο της Αθήνας που έχει κατασκευαστεί έτσι, ώστε να μοιάζει με κιβώτιο.

Ο λόγος για το ΙΤ Cafe σε σχέδια του γραφείου Diversity Architects, το οποίο «όχι απλώς μοιάζει στο εσωτερικό του με κιβώτιο, αλλά λειτουργεί και ως πολυχώρος για εκθέσεις και παρουσιάσεις».

«Ξύλινα καρφιά έχουν χρησιμοποιηθεί με πάμπολλους τρόπους για να δημιουργήσουν διαφορετικούς χώρους που να μοιάζουν με αποθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ οι ήδη υπάρχοντες όροφοι και τοίχοι έχουν καλυφθεί με σανίδες. Αυτά τα απλά και χαμηλού κόσμους υλικά προσφέρουν μια αναφορά σε κιβώτιο, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας χώρος που είναι απλός και δομικά ειλικρινής» σχολιάζει το contemporist.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ It cafe contemporist Αθήνα κιβώτιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ