Τσουνάμι συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Τσουνάμι συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επαγγελματιών της Αθήνας, καθώς το κέντρο της πόλης θα φιλοξενήσει συγκεντρώσεις και πορείες από νοσηλευτές, δημοτικούς υπαλλήλους, μαθητές, φοιτητές, καθηγητές αλλά και απόστρατους αξιωματικούς!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των σημερινών διαμαρτυριών στο κέντρο της Αθήνας έχει ως εξής:

  • Στις 10:00 το πρωί, οι νοσηλευτές συγκεντρώνονται στο υπουργείο Υγείας. Διαμαρτύρονται για το νέο μισθολόγιο και τις περικοπές μισθών και φυσικά για την εργασιακή εφεδρεία.
  • Στις 11, έχουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι δημοτικοί υπάλληλοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ που διαμαρτύρονται και αυτοί για το μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.
  • Στις 12 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν μαθητές, καθηγητές και δάσκαλοι που έχουν προγραμματίσει πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Την ίδια ώρα, φοιτητές θα ξεκινήσουν πορεία από την Ομόνοια προς τη Βουλή.
  • Στις 1 το μεσημέρι, απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εκείνοι διαμαρτύρονται για τις μειώσεις των συντάξεων τους και την απαξίωσή τους από το υπουργείο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ