H Ελεν Μίρεν «τσιμπήθηκε» με μικρότερό της ηθοποιό και δεν το κρύβει [βίντεο] - iefimerida.gr

H Ελεν Μίρεν «τσιμπήθηκε» με μικρότερό της ηθοποιό και δεν το κρύβει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνος, κάποιος που παίζει συνήθως τον σκληρό. Εκείνη, μία «κυρία», με σπουδαίες ερμηνείες σε σοβαρούς ρόλους. Και 22 χρόνια μεγαλύτερή του. Ο έρωτας όμως δεν κοιτά τέτοια πράγματα.

Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ως ζευγάρι τον Βιν Ντίζελ και την Ελεν Μίρεν; Μάλλον όχι. Κι όμως, εκείνη είναι... τσιμπημένη μαζί του! Και μάλιστα το παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, δίνοντας ένα ακόμη ρεσιτάλ αυτοσαρκασμού και χιούμορ.

Αφορμή για τη συζήτηση, η δήλωση που έκανε πρόσφατα, ότι θα ήθελε να παίξει στο «The Fast and the Furious». «Είμαι μεγάλη φαν του Βιν Ντίζελ», εξήγησε η βραβευμένη ηθοποιός. «Τον παρακολούθησα μία φορά σε ομιλία σε μία βράβευση. Ηταν τόσο έξυπνος, αστείος και κουλ. Κατά κάποιο τρόπο τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή», είπε με το κοινό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

«Είναι ο τύπος σου», της είπε ο παρουσιαστής και εκείνη προσπαθώντας να μείνει... σοβαρή, κοίταξε την κάμερα και είπε: «Βιν, σε αγαπώ. Δεν ξέρεις ποια είμαι, αλλά εγώ σε αγαπώ!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν Μίρεν Βιν Ντίζελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ