Τι τρώνε οι τζιχαντιστές -Η μανία τους με τα μπέργκερ, τα τσιπς, τα γλυκά [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι τρώνε οι τζιχαντιστές -Η μανία τους με τα μπέργκερ, τα τσιπς, τα γλυκά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρετανοί τζιχαντιστές δημοσίευσαν φωτογραφίες με junk food και αναψυκτικά, όπως Burger King, Pringles και μοχίτος, που μετέφεραν λαθραία από τα τουρκικά σύνορα στη Συρία.

Προφανώς, οι δυτικές διατροφικές συνήθειες λείπουν στους μαχητές της τζιχάντ, οι οποίοι προσπαθούν συνεχώς να βρίσκουν νέους τρόπους να τις απολαμβάνουν, ενώ κύριοι τροφοδότες τους φαίνεται να είναι οι επίδοξοι μελλοντικοί τζιχαντιστές που περνώντας τα σύνορα, φέρνουν μαζί τους μικρές λιχουδιές.

Παρόλα αυτά η υποκρισία στις διατροφικές τους συνήθειες δεν έχει περάσει απαρατήρητη καθώς χρήστες του Twitter καταδικάζουν την λαχτάρα τους για φαγητό που σύμφωνα με τους πνευματικούς τους ηγέτες είναι έως και απαράδεκτη.

Ένας μαχητής μάλιστα ανεβάζοντας μία φωτογραφία με μπέργκερ σε λογαριασμό στο Twitter, έλαβε σχόλια που τον χαρακτήριζαν ως «υποκριτή» που απολαμβάνει το φαγητό από μία «κακή αμερικάνικη εταιρεία». Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο τζιχαντιστής ανέφερε «Η στιγμή που ένας αδερφός (sic) που βοηθάς να περάσει τα σύνορα (στη Συρία) σε ρωτάει αν χρειάζεσαι τίποτα από την Τουρκία. Τζιχαντ2015».

Τι τρώνε οι τζιχαντιστές -Η μανία τους με τα μπέργκερ, τα τσιπς, τα γλυκά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγο αργότερα ακολούθησε μία ακόμα φωτογραφία με Pringles, σοκολάτες Kinder, μπισκότα Oreos, M&Ms και κουτάκια με μοχίτο.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές «πιάνονται» να απολαμβάνουν τις δυτικές συνήθειες. Τον προηγούμενο μήνα ένας ακόμα μαχητής ανέβασε μία φωτογραφία με μία σακούλα από τα McDonalds που περιείχε πέντε μπέργκερ. Όπως ανέφερε ήταν η πρώτη φορά μέσα σε δύο χρόνια που έφαγε McDonalds.

Τι τρώνε οι τζιχαντιστές -Η μανία τους με τα μπέργκερ, τα τσιπς, τα γλυκά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τι τρώνε οι τζιχαντιστές -Η μανία τους με τα μπέργκερ, τα τσιπς, τα γλυκά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές junk food
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ