Σπαγγέτι με τόνο, σκόρδο και ελιές

Με φρέσκιες ντοματούλες της εποχής.

Υλικά

  • 400 γραμμάρια τόνος σε λάδι
  • 400 γραμμάρια σπαγγέτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι τσίλι
  • 4 ντοματούλες φρέσκες στον τρίφτη
  • 80 γραμμάρια μαύρες ελιές
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
  • Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Στραγγίστε τον τόνο, πετάξτε το λάδι της κονσέρβας
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε το λάδι με το σκόρδο χοντροκομμένο και το τσίλι
  • Προσθέστε τον τόνο, την τομάτα
  • Αφήστε το να στραγγίσει τα υγρά για 10 λεπτά
  • Την ίδια ώρα βράστε τα μακαρόνια σε πολύ αλατισμένο νερό
  • Προσθέστε στη σάλτσα τις ελιές και την κάπαρη
  • Στραγγίστε τα μακαρόνια και προσθέστε τα στο τηγάνι
  • Ανακατέψτε και σερβίρετε με πολύ πιπέρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπαγγέτι τόνος ντοματα σκόρδο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ