H Μαντόνα με εσώρουχα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μαντόνα με εσώρουχα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σέξι πόζες, μαύρα εσώρουχα και με ακριβά κοσμήματα, η Μαντόνα φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του Cosmopolitan και κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Η «βασίλισσα» της ποπ, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του περιοδικού, περνά τα κοινωνικά της μηνύματα για τα δικαιώματα των γυναικών, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.

«Ζούμε ακόμα σε μια σεξιστική κοινωνία, που θέλει να βάζει περιορισμούς στους ανθρώπους. Μην γελιέστε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα ειδικά για τις γυναίκες!», αναφέρει.

H Μαντόνα με εσώρουχα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η διάσημη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας, θυμίζοντας πως «η δημοσιότητα έρχεται και φεύγει. Γι΄ αυτό και πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, για τι παλεύεις και για ποιο λόγο είσαι εδώ».

H Μαντόνα με εσώρουχα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια τόνισε πως «από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρξαν άνθρωποι που με έκαναν να περνάω δύσκολα. Πολύς κόσμος δεν πιστεύει πως εκτός από σεξουαλική και αισθησιακή μπορείς να είσαι παράλληλα και έξυπνη» και κατέληξε: «Για μένα αυτή η μάχη δεν τελείωσε ποτέ! Κάποιοι κρύβονται πίσω από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο τους και λένε ο,τι θέλουν. Αν μπορούν, ας έρθουν να μου το πουν στα μούτρα! Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν ποτέ!»

H Μαντόνα με εσώρουχα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ