Κούγιας: Μετά την κωμικοτραγωδία αποδράσεως-παραδόσεως, παραιτούμαι της υπεράσπισης τη Βίκυς Σταμάτη - iefimerida.gr

Κούγιας: Μετά την κωμικοτραγωδία αποδράσεως-παραδόσεως, παραιτούμαι της υπεράσπισης τη Βίκυς Σταμάτη

(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αυστηρή δήλωση ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του δικηγόρου Φραγκίσκου Ραγκούση.

«Μετά από αυτήν την κωμικοτραγωδία της «αυθορμήτου» αποδράσεως - παραδόσεως της Βασιλικής Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου δηλώνω ότι παραιτούμαι ανεπιφύλακτα της υπερασπίσεώς της» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Επισημαίνει μάλιστα ότι «ενημέρωσα ήδη προσωπικά με επίσκεψή μου στις φυλακές τον κο Άκη Τσοχατζόπουλο και, παρά τις προτροπές τους να παραμείνω συνήγορός της, αποφάσισα να παραιτηθώ».

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την απόλυτη διαφωνία του με αυτήν την ενέργεια της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου και σημειώνει δηκτικά: «Εύχομαι αυτοί που την συμβουλεύουν ή της συμπαρίσταται σε τέτοιου είδους ενέργειες ν’ αποδειχτούν αποτελεσματικοί».

Μια αποστροφή που αρκετοί εξέλαβαν ως έμμεση αιχμή κατά του έτερου συνηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο Αλ. Κούγιας, σημειώνει ότι σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και το κράτος δικαίου και καταλήγει: «Τόσο εγώ προσωπικώς, όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου που συμπαρεστάθησαν στην υπεράσπιση της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου καθ’ όλη την διάρκεια του δικαστηρίου στον πρώτο βαθμό, καθώς και στην τελευταία νόμιμη προσπάθεια εξόδου της από τις φυλακές, ευχόμεθα στην κα Βασιλική Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου να έχει την καλύτερη απόφαση και με την αξιοποίηση της νομοθετικής ρυθμίσεως που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι σύντομα κοντά στο παιδί της και στα αγαπημένα της πρόσωπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ