Με... έκτακτη εισφορά 2.680 ευρώ «καθαρίζει» ο Άκης - iefimerida.gr

Με... έκτακτη εισφορά 2.680 ευρώ «καθαρίζει» ο Άκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πόσο των 2. 680 ευρώ θα πληρώσει ο Ακης Τσοχατζόπουλος ως έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς καθώς και εισφορά για τα περιουσιακά στοιχεία που έχει δηλώσει όπως προβλέπεται από το νόμο. Την αποκάλυψη κάνει η REAL NEWS σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι η σύζυγος του κυρίου Τσοχατζόποιυλου, κυρία Βίκυ Σταμάτη φέρεται να δαπάνησε 1,5 εκατ. ευρώ για «αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, δίτροχων κτλ οχημάτων». Πρόκειται για στοιχεία που απορρέουν από την αρχικά υποβληθείσα δήλωση τους.

Σε ότι αφορά τα εισοδήματα, ο κ. Τσοχατζόπουλος δηλώνει περίπου 82.000 ευρώ από την βουλευτική του σύνταξη ενώ η σύζυγος του μηδενικό εισόδημα όπως και την προηγούμενη χρονιά. Όμως η σύζυγος του κυρίου Τσοχατζόπουλου δηλώνει έσοδα ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ