Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ από την απεργία στα Μέσα Μεταφοράς και τα ταξί - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ από την απεργία στα Μέσα Μεταφοράς και τα ταξί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να μπορέσει σήμερα να πάει κάποιος στη δουλειά του σήμερα θα πρέπει να πάρει το αυτοκίνητο του και να εφοδιαστεί με πολύ υπομονή. Η 24ωρη απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των ταξί έχει δημιούργησει από τις πρώτες πρωινές ώρες τους δρόμους του Λεκανοπεδίου ένα ατελείωτο μποτιλιάρισμα.

Οι ουρές χιλιομέτρων έχουν ήδη ξεκινήσει να σχηματίζονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Στη λεωφόρο Συγγρού οι ταχύτητες που κινούνται τα Ι.Χ. είναι πολύ χαμηλές, κυρίως στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης, από το ύψος της Λαγουμιτζή μέχρι την Αμαλίας. Στη Βουλιαγμένης από τον Άγιο Δημήτρη έως και την Καλλιρρόης δεν κινείται τίποτε. Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα και στην Κατεχάκη, αλλά και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Σήμερα, λόγω της κατάστασης δεν ισχύει το μέτρο του Δακτυλίου και επιτρέπεται η πρόσβαση όλων των οχημάτων, με μονό και ζυγό αριθμό, στο κέντρο της Αθήνας.

Και σαν να μην αρκούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που καλούνται να ξεπεράσουν σήμερα οι Αθηναίοι, έρχονται και οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Οι δάσκαλοι πραγματοποιούν 24ωρη στάση εργασίας, οι καθηγητές που κάνουν στάση εργασίας, μαζί με μαθητές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στα Προπύλαια για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενώ την ίδια ώρα έχει προγραμματίσει πορεία διαμαρτυρίας και στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ,μαζί της και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ