Burgers αλά... ISIS - Λατρεία τζιχαντιστών για το αμερικανικό junk food

Τις ελάχιστες γνώσεις τους για τη μαγειρική αποκαλύπτουν στα social media, οι τζιχαντιστές. Αμερικανικό junk food και fish and chips το αγαπημένο τους φαγητό.

Χωρίς να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ισορροπημένη διατροφή, οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους φτιάχνουν πατάτες τηγανιτές που ξεχειλίζουν από λάδι για να συνοδέψουν συνήθως το παραψημένο τους κρέας ή ψάρι. Τα λαχανικά σπάνια βρίσκονται στο τραπέζι τους, ενώ αν τυχόν υπάρχουν δεν χαίρουν της εκτίμησής τους.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις γεύονται καβούρια, τα οποία με περηφάνια «ποστάρουν» στα social media. Το συγκεκριμένο θαλασσινό, ωστόσ, θεωρείται haram, δηλαδή απαγορευμένο, σύμφωνα με μερικά σχολεία του Ισλάμ.

Λατρεμένο γεύμα των τζιχαντιστών φαίνεται πως είναι τα McDonald's, τα οποία «ταξιδεύουν» από την Τουρκία στην Συρία, μόνο και μόνο για να βρεθούν στα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κοτομπουκιές, πατατάκια, αναψυκτικά, παγωτά και μπάρες σοκολάτας είναι τρόφιμα που βρίσκονται στα ράφια τους.

Μάλιστα, μαχητής της ISIS δείχνει την αγάπη τους προς τα γλυκά, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με σοκολατένιο επιδόρπιο αλλά και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ