Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα

Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.

Υλικά

  • 2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby)
  • 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα
  • 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας

Εκτέλεση

  • Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
  • Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη
  • Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο
  • Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα
  • Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω

Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ