Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.
Υλικά
- 2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby)
- 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα
- 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας
Εκτέλεση
- Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
- Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη
- Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο
- Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα
- Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω
Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.