Ο Ντίξον του Reuters την ξαναπέφτει στον Βαρουφάκη: Τον κράζει για τα... μαθηματικά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντίξον του Reuters την ξαναπέφτει στον Βαρουφάκη: Τον κράζει για τα... μαθηματικά του [εικόνες]

( ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ )
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η διαδικτυακή κόντρα του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη με τον δημοσιογράφο του Reuters, Χιούγκο Ντίξον.

Αυτή την φορά, ο δημοσιογράφος διατυμπανίζει πως ο υπουργός δεν γνωρίζει μαθηματικά! Η επίθεση έχει ως αφορμή το τους υπολογισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το σχέδιο σίτισης. Σύμφωνα με τον Ντίξον, για την σίτιση 300.000 οικογενειών θα δαπανηθούν 137.7εκατ. Ευρώ, αποδεικνύοντας πως η δαπάνη θα είναι διπλάσια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζει πως στις 300.000 οικογένειες θα δοθούν 100 ευρώ το μήνα για εννέα μήνες, δηλαδή 137.7 εκατ. ευρώ. Ο δημοσιογράφος γράφοντας τον υπολογισμό, τονίζει πως 100x300x9=270εκατ. ευρώ.

Με τις μαθηματικές αυτές πράξεις ο Ντίξον συνεχίζει την κόντρα με τον υπουργό, δείχνοντας πως δεν θέλει να τον αφήσει σε «χλωρό κλαρί».

Να θυμίσουμε πως οι... λανθασμένες, κατά τον Ντίξον, πράξεις του υπουργού περιλαμβάνονται στο 11σέλιδο σημείωμα με τις επτά μεταρρυθμίσεις-προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ