Ανάκληση οχημάτων Chevrolet για αντικατάσταση βλάβης στο καπό κινητήρα των μοντέλων Spark - iefimerida.gr

Ανάκληση οχημάτων Chevrolet για αντικατάσταση βλάβης στο καπό κινητήρα των μοντέλων Spark

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανάκληση 4.819 οχημάτων,μάρκας CHEVROLET μοντέλο Spark και κατασκευής 2010-2015, προχωρά η εταιρεία Chevellas A.E.


Η ανάκληση αφορά οχήματα με αριθμούς πλαισίου από AC148765 έως FC706529. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το δευτερεύον μάνδαλο του καπό κινητήρα να μην επανέλθει στη σωστή θέση του μετά το άνοιγμα του καπό, εξαιτίας εμφάνισης διάβρωσης στο μάνδαλο. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον το πρωτεύον μάνδαλο δεν έχει ασφαλίσει ορθά, τότε είναι πιθανό το καπό να ανοίξει κατά την οδήγηση του οχήματος.

Eως σήμερα δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα σχετιζόμενο με τη δυσλειτουργία στην Ελλάδα. Eχει αναφερθεί μία περίπτωση στο εξωτερικό, όπου το καπό άνοιξε κατά την οδήγηση. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet για να γίνει αντικατάσταση του δευτερεύοντος μαντάλου του καπό κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία, στο τηλέφωνο 210 5773460.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανάκληση αυτοκίνητα Chevrolet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ