Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυ - iefimerida.gr

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρχεται φθινόπωρο και χειμώνας μαζί! Από σήμερα το βράδυ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική αλλαγή. Μάλιστα από την Τρίτη τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα πλήξουν τα δυτικά, καθώς και η πτώση της θερμοκρασίας που έως την Τετάρτη θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την έκτακτη πρόγνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ:

Από τη νύχτα της Δευτέρας 19/9 θα σημείωθούν βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Τρίτη 20/9 οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες εκτός από το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ιδιαίτερα έντονες στα δυτικά και τη Μακεδονία και από τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο και πιθανώς στη Θράκη.

Την Τετάρτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Θα επικρατήσουν βοριάδες από τα δυτικά και βόρεια και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά (6 με 9 βαθμούς) σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ