Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Κάποιοι άνθρωποι αναγκάζονται να αναθεωρήσουν την ζωή τους εξαιτίας μιας δραματικής εμπειρίας, που τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει αυτά που θα ήθελαν στην ζωή τους. Ωστόσο, η Λάουρα Λόσον δεν είναι μια από αυτούς τους ανθρώπους.

Στα 23 της , η Λάουρα βρισκόταν στα όρια της κατάθλιψης και δεν έβρισκε κανένα ενδιαφέρον στην ζωή της. Η δουλειά της, στην δημόσια διοίκησή της Σκωτίας, δεν της άρεσε και αυτό είχε αντίκτυπο και στην προσωπική της ζωή.« Περνούσα τα σαββατοκύριακα μου πίνοντας, τρώγοντας ότι μπορούσα να φάω και κλεινόμουν στο δωμάτιο μου, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια στην κονσόλα. Ένοιωθα χοντρή και λυπημένη», διηγείται η Λάουρα. Την πρωτοχρονιά του 2012, η νέα γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της και να νιώσει ξανά φυσιολογική. Εγραψε μια λίστα με τρία απλά πράγματα που ήθελε να κάνει: να βάψει τα μαλλιά της ροζ, να σκαρφαλώσει ένα λόφο και να φυτέψει λαχανικά.

Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οταν ολοκλήρωσε τους τρεις πρώτους στόχους που είχε θέσει στον εαυτό της, η Λάουρα ένιωσε καλύτερα και είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια λίστα με προκλήσεις που θα την βοηθούσαν να ξεφύγει από την κατάθλιψη. Αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να εκπληρώσει τις επιθυμίες που περιλαμβάνουν άλμα μπάντζι τζάμπινγκ, πτήση με παραπέντε και ελικόπτερο και φροντίδες σε άγρια ζώα. Η γνωριμία της με τον, μετέπειτα σύζυγο της, Ντέιβ της έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο καθώς ο άντρας της την στηρίζει και την συνοδεύει σε όλες τις περιπέτειες. Χάρη στις αθλητικές δραστηρίοτητες και την υγιεινή διατροφή, η νέα γυναίκα κατάφερε να χάσει 20 κιλά και να νοιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.

Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η αλλαγή στην ζωή της οδήγησε και σε ραγδαίες εξελίξεις . Η Λάουρα παντρεύτηκε τον Ντειβ στο Λάς Βέγκας και ξεκίνησε μια μετεκπαίδευση , που της επέτρεψε να αλλάξει επάγγελμα. Τώρα, εργάζεται στην αγορά πετρελαίου, γεγονός που της επιτρέπει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της. «Σταμάτησα να πίνω και να κλείνομαι στον εαυτό μου. Βρήκα καλύτερους τρόπους για να ξοδεύω τα λεφτά μου, έχασα τα περιττά κιλά μου και έχω κάνει πολλούς φίλους» δηλώνει χαμογελώντας. Εχει, ήδη, εκπληρώσει τις 120 από 300 προκλήσεις της και δεν προτίθεται να σταματήσει, πριν φτάσει στο τέλος της λίστας.

Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Πώς μια λίστα με επιθυμίες έκανε μια νεαρή γυναίκα να χάσει 20 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίστα επιθυμίες κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ