Τέρμα το άγχος για τις νύφες -Εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα βρέξει στο γάμο τους - iefimerida.gr

Τέρμα το άγχος για τις νύφες -Εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα βρέξει στο γάμο τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το νυφικό μέχρι τα τραπεζομάντηλα, τη λίστα των καλεσμένων, τα προσκλητήρια, το κρασί και τη μουσική... Το στερεότυπο θέλει κάθε γυναίκα να καταβάλλεται από τη μανία της τελειότητας για κάθε λεπτομέρεια όταν πρόκειται να παντρευτεί. Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει: ο καιρός.

Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Γιατί πλέον μία εταιρεία υπόσχεται να τακτοποιήσει ακόμη και αυτή τη... λεπτομέρεια που διαλύσει τα νεύρα κάθε μέλλουσας νύφης και κατά συνέπεια τον ψυχισμό του γαμπρού.

Το πολυτελές ταξιδιωτικό γραφείο Oliver's Travels εγγυάται τον τέλειο καιρό για γάμο, με «μόλις» 100.000 δολάρια. Για να το πετύχουν, επιστρατεύουν μία τεχνική που ονομάζεται «σπορά νεφών». Χρησιμοποιώντας ιωδιούχο άργυρο προκαλούν την... έκρηξη των σύννεφων και την εξαφάνισή τους, διασφαλίζοντας τις τέλειες καιρικές συνθήκες για το γάμο του ζευγαριού που μπορεί να δώσει τόσα χρήματα.

Για εκείνους που έχουν οικολογικές ανησυχίες, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η τεχνική δεν είναι βλαβερή για το περιβάλλον. Μάλιστα, σε αυτό το «κόλπο» είχαν καταφύγει και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, για να σιγουρευτούν ότι ο παραμυθένιος γάμος τους δεν θα γίνει μούσκεμα.

Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει. Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε όσα ζευγάρια κλείνουν μία από τις επαύλεις της εταιρείας στη Γαλλία για το γάμο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος καιρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ