Σκέτη περιπέτεια -Τον ξέχασε ο Παπανδρέου να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο, κατέβηκε στις εκλογές μόνος του και δεν πήρε ούτε ψήφο [εικόνες]

Και όμως κατάφερε υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της Κυριακής να μην βρει ούτε την... ψήφο του.

Ο λόγος για τον Σωτήριο Ζαρχανή, ο οποίος χθες στις εκλογές υπήρχε στις λίστες ως ανεξάρτητος υποψήφιος και στο 100% της καταμέτρησης των ψήφων δεν συγκέντρωσε ούτε μία ψήφο από τους 83.558 πολίτες που ψήφισαν.

Ο κ.Ζαρχανής είχε παρουσιαστεί στις αρχές Ιανουαρίου από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ως υποψήφιος βουλευτής μαζί με τους Βαϊόπουλο, Ντράχα και Νταρακλίτση. Ωστόσο, όπως τόνισε το «karditsalive» χθες υπήρξε μπέρδεμα και έτσι κατέβηκε ανεξάρτητος όπως αναφέρεται «Μπέρδεμα με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος του Γ. Παπανδρέου στο νομό καθώς αντί για τέσσερις υποψηφίους Βουλευτές που είχε ανακηρύξει το Πρωτοδικείο Καρδίτσας στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται τρεις. Το όνομα του Ζαρχανή Σωτήρη απουσιάζει από αυτό καθώς όπως μας τονίστηκε από τον ίδιο, προφανώς από αθρώπινη αβλεψία, δεν προστέθηκε στην σχετική λίστα του Κινήματος με τους υποψηφίους Βουλευτές κι έτσι ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την συμμετοχή του υποψηφίου Βουλευτή στις εκλογές αλλά ως μεμονωμένου υποψηφίου. Το λάθος εντοπίστηκε σε μη αναστρέψιμη χρονικά στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Κος Ζαρχανής να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Έτσι στην περίπτωση που επιθυμούσε να είναι υποψήφιος για τις Βουλευτικές εκλογές θα έπρεπε να γίνει με δικό του ψηφοδέλτιο. Κάτι τέτοιο δεν ήταν επιθυμία του κι έτσι η εμφάνιση του ονόματός του στα εκλογικά αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής θα έχει τυπική παρουσία».

Το βιογραφικό του:

«Γεννήθηκα 06/05/1955 στο Καρποχώρι Καρδίτσας. Είμαι έγγαμος με 2 παιδιά και κατάγομαι από αγροτική οικογένεια.
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ :
• Πτυχιούχος ΤΕΙ Λάρισας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :
• Υπάλληλος ΟΤΕ για 35 χρόνια, σαν τεχνικός Τηλεπικοινωνιακών Κέντρων και Δικτύων, υπεύθυνος παρακολούθησης και επίβλεψης εργολαβιών
• Τελικός έλεγχος και πιστοποίηση Τηλεπικοινωνιακών Κυκλωμάτων στην FILLIPS AE
• Πρακτικές εφαρμογές στον Ηλεκτρολογικό Αυτοματισμό Βιομηχανιών στον ΟΑΕΔ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :
• Διετέλεσα προϊστάμενος στο Κέντρο Εξυπηρέτησης ΟΤΕ Σοφάδων για επτά χρόνια
• Πρόεδρος Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Καρδίτσας για 3 χρόνια και αντιπρόσωπος συνεδρίων, εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ.
• Εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος τοπικής Κοινότητας χιλίων εκατό (1100) κατοίκων για 8 χρόνια, 2 χρόνια αντιπρόεδρος, από αγάπη και μόνον για τον τόπο μου και διάθεση προσφοράς στους συγχωριανούς μου.
• Είμαι Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Καρποχωριτών που εκδίδει και την εφημερίδα <<Η ΦΩΝΗ>>
• Διετέλεσα πρόεδρος της Εταιρίας Δημοτών Σοφάδων που εκδίδαμε την εφημερίδα <<Ο ΔΗΜΟΤΗΣ>> και αρθρογραφώ τακτικά στον τοπικό τύπο κυρίως σε θέματα Αθλητισμού-Πολιτισμού.
• Στην κομματική μου δράση αφιέρωσα πάνω από 20 χρόνια της ζωής μου, εκλεγμένος σε θέσεις ευθύνης : Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης 10 χρόνια, γραμματέας Δημοτικής Οργάνωσης Σοφάδων 6 χρόνια, μέλος Νομαρχιακής Οργάνωσης Καρδίτσας 6 χρόνια, συμμετείχα σε 2 συνέδρια και η ζωή συνεχίζεται...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ