Κακλαμάνης: «Ο Καμίνης έκανε την Αθήνα Βηρυττό» - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: «Ο Καμίνης έκανε την Αθήνα Βηρυττό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου, από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντί ο κ. Καμίνης να καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, να τερματίσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αμαξοστασίου, θα έπρεπε, επί οκτώ μήνες, να προβλέψει τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του στο θέμα των συμβασιούχων, με αποτέλεσμα η Αθήνα σήμερα να είναι μία πόλη, που καταρρέει.
Δυστυχώς, για τους Αθηναίους και Αθηναίες, ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη, μετατράπηκε σε νυν συνήγορο της κυβέρνησης και της τρόικας, ο οποίος επαιτεί αντί να απαιτεί, με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.

Η Αθήνα, δηλαδή, να μη θυμίζει στα λόγια αλλά στην πραγματικότητα, πλέον, τη σημερινή Βηρυττό της Ευρώπης, όπως ο ίδιος ο κ. Καμίνης έχει δηλώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ