Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Και η Αθήνα πρέπει να τιμήσει τους νεκρούς των Παρισίων - iefimerida.gr

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Και η Αθήνα πρέπει να τιμήσει τους νεκρούς των Παρισίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός παρέστη στη σιωπηλή πορεία του Παρισιού στη μνήμη των θυμάτων των ισλαμιστών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι η πόλη της Αθήνας δεν τίμησε αρκετά την Δημοκρατία και τους νεκρούς των φανατικών εκτελεστών.

Σε δήλωσή του στο iefimerida αναφέρει:

«Η Αθήνα, η πόλη της Δημοκρατίας, πρέπει να πάρει πρωτοβουλία και να συμβολίσει την ενότητα της Ευρώπης και του κόσμου στα δημοκρατικά ιδεώδη. Στο Μουσείο της Ακρόπολης, απέναντι από τον Παρθενώνα, πρέπει να τιμηθούν οι νεκροί των Παρισίων και η Αθήνα να πει το δικό της όχι στη βία και στον φανατισμό.

Δεν πρέπει για χάρη του προεκλογικού αγώνα να χάσουμε το πιο βασικό. Αυτή τη στιγμή η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη δείχνει τη δύναμή της και η ΑΘήνα δεν μπορεί να λείπει.

Χθες, στην Πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, κυμάτιζε δίπλα στην αγγλική σημαία και η γαλλική. Το ίδιο θα έπρεπε να είχε γίνει και στον Παρθενώνα.

Υπό την αιγίδα του δημάρχουν Αθηναίων οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας, μαζί με τους εκπροσώπους των ξένων χωρών να τιμήσουν αυτή την 11η Σεπτέμβρη της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ