Διατροφή - μαμούθ ζητά η Εβαντζελίστα από τον σύζυγο της Σάλμα Χάγιεκ - iefimerida.gr

Διατροφή - μαμούθ ζητά η Εβαντζελίστα από τον σύζυγο της Σάλμα Χάγιεκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διατροφή που θα αποτελέσει παγκόσμιο ρεκόρ διεκδικεί το πρώην super model Linda Evangelista από τον γάλλο μεγιστάνα και σύζυγο της ηθοποιού Salma Hayek, τον Francois-Henri Pinault.

H Linda έχει αποκτήσει μαζί του έναν 4χρονο γιο τον Augustin και διεκδικεί το ποσό των 46.000 δολαρίων τον μήνα ως διατροφή, α φού ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι το ποσό αυτό είναι λογικό καθώς εκτιμάται πως ο Francois Henri ξοδεύει περίπου 50.000 δολάρια τον μήνα για την ανατροφή της 3χρονης κόρης που απέκτησε με τη σύζυγό του Salma Hayek.
Πάντως ο γάλλος δισεκατομμυριούχος δεν είχε ποτέ παραδεχτεί δημόσια την ύπαρξη του γιου του, αλλά πρόσφατα μίλησε για αυτόν λέγοντας ότι πάντα τον θεωρούσε μέλος της οικογένειάς του και πως η κόρη του τον αντιμετωπίζει ως αδελφό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ