Ο Καπερνάρος ανακοίνωσε το κόμμα του και ετοιμάζεται όχι για αυτές αλλά για τις... επόμενες εκλογές - iefimerida.gr

Ο Καπερνάρος ανακοίνωσε το κόμμα του και ετοιμάζεται όχι για αυτές αλλά για τις... επόμενες εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Αρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Καπερνάρος για να καταθέσει την ιδρυτική διακήρυξη του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού, ωστόσο, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν θα κατέβει σε αυτές τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα καταθέσαμε στον Αρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξή μας. Σήμερα, ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους ‘Ελληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας.
Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους ‘Ελληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας.

Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας.


Σήμερα αναγεννάται η πατριωτική Δεξιά
Ο πρόεδρος
Βασίλειος Καπερνάρος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ