Στάση πληρωμών στα τραπεζικά τους δάνεια ζήτησε ο Λυμπερόπουλος - iefimerida.gr

Στάση πληρωμών στα τραπεζικά τους δάνεια ζήτησε ο Λυμπερόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε στην Αθήνα από χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί που έκαναν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή.

Οι ιδιοκτήτες ταξί δεν φαίνονται πρόθυμοι να κάνουν πίσω, ενώ υπενθυμίζεται ότι δια στόματος του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμου Λυμπερόπουλου, έχουν εξαπολύσει απειλές κατά βουλευτών ότι «όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο δεν θα βγουν από τη Βουλή»...

Απόψε, οι αυτοκινητιστές, αναμένεται να συνεδριάσουν και πάλι με τα συνδικαλιστικά τους όργανα, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, αν και η τάση που επικρατεί είναι η συνέχιση της απεργίας.Πάντως ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θ.Λυμπερόπουλος τους κάλεσε ήδη να σταματήσουν να πληρώνουν τα δάνεια που έχουν πάρει για να αγοράσουν τα ταξί.

Η ΕΛ.ΑΣ τοποθέτησε ήδη τον ατσάλινο φράχτη

Ενώ η πορεία συνεχίζεται με τη συμμετοχή χιλιάδων αυτοκινητιστών και τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια γύρω από τη Βουλή με χιλιάδες αστυνομικούς, η Ελ.ΑΣ προχώρησε στην άμεση τοποθέτηση του ατσάλινου φράχτη στην Βασιλίσσης Σοφίας για να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ