Η Μις Ανγκόλα, η ομορφότερη γυναίκα στην Υφήλιο...

Συνολικά 88 υποψήφιες, μεταξύ αυτών και η ελληνίδα Ηλιάννα Παπαγεωργίου, κατάφερε να ξεπεράσει η Μις Ανγκόλα και να στεφθεί Μις Υφήλιος στα καλλιστεία που έγιναν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η Λέιλα Λόπες, σύμφωνα με τα προγνωστικά, δεν είχε πολλές πιθανότητες στέψης, ωστόσο η απάντησή της στην ερώτηση των κριτών για το τί θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, την έφερε πιο κοντά στη νίκη. Η Λέιλα απάντησε ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, ότι της αρέσει ο εαυτός της και διαθέτει εσωτερική ομορφιά που βγαίνει στο πρόσωπό της, προκαλώντας θερμά χειροκροτήματα.

Πρώτη αναπληρωματική αναδείχτηκε η Μις Ουκρανία και δεύτερη η Μις Βραζιλία κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αφού ο διαγωνισμός γινόταν στη χώρα της. Την έκπληξη έκαναν η Μις Φιλιππίνες και η Μις Κίνα, που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Στην πρώτη δεκάδα κατάφεραν να μπουν επίσης η Αυστραλία, η Κόστα Ρίκα, η Γαλλία, η Πορτογαλία και ο Παναμάς.

Η Μις Ινδία που θεωρείτο το απόλυτο φαβορί δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην τελική δεκάδα, ενώ και η Ελληνίδα Ηλιάννα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν αρκετά ψηλά στις δημοσκοπήσεις, δεν μπήκε ούτε στην 16αδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ