Η Μις Ανγκόλα, η ομορφότερη γυναίκα στην Υφήλιο... - iefimerida.gr

Η Μις Ανγκόλα, η ομορφότερη γυναίκα στην Υφήλιο...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 88 υποψήφιες, μεταξύ αυτών και η ελληνίδα Ηλιάννα Παπαγεωργίου, κατάφερε να ξεπεράσει η Μις Ανγκόλα και να στεφθεί Μις Υφήλιος στα καλλιστεία που έγιναν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η Λέιλα Λόπες, σύμφωνα με τα προγνωστικά, δεν είχε πολλές πιθανότητες στέψης, ωστόσο η απάντησή της στην ερώτηση των κριτών για το τί θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, την έφερε πιο κοντά στη νίκη. Η Λέιλα απάντησε ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, ότι της αρέσει ο εαυτός της και διαθέτει εσωτερική ομορφιά που βγαίνει στο πρόσωπό της, προκαλώντας θερμά χειροκροτήματα.

Πρώτη αναπληρωματική αναδείχτηκε η Μις Ουκρανία και δεύτερη η Μις Βραζιλία κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αφού ο διαγωνισμός γινόταν στη χώρα της. Την έκπληξη έκαναν η Μις Φιλιππίνες και η Μις Κίνα, που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Στην πρώτη δεκάδα κατάφεραν να μπουν επίσης η Αυστραλία, η Κόστα Ρίκα, η Γαλλία, η Πορτογαλία και ο Παναμάς.

Η Μις Ινδία που θεωρείτο το απόλυτο φαβορί δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην τελική δεκάδα, ενώ και η Ελληνίδα Ηλιάννα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν αρκετά ψηλά στις δημοσκοπήσεις, δεν μπήκε ούτε στην 16αδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ