Το νέο μυστήριο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Γιατί εξαφανίζονται τα φρύδια του; [εικόνα] - iefimerida.gr

Το νέο μυστήριο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Γιατί εξαφανίζονται τα φρύδια του; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε την υπόθεση «Sony»: αυτό που έχει υποστεί hacking είναι τα φρύδια του Κιμ Γιονγκ Ουν! Με αυτό το χιουμοριστικό τρόπο η Wahington Post προσπαθεί να διερευνήσει το νέο μυστήριο γύρω από τον δικτάτορα της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι φωτογραφίες είναι αψευδής μάρτυρας ότι όλα αυτά δεν είναι φτηνή προπαγάνδα της Δύσης κατά του Ουν, αλλά μια πραγματικότητα. Η εφημερίδα της Ν. Κορέας ανέσυρε το θέμα, καθώς έκανε κολάζ των φωτογραφιών του Κιμ Γιονγκ Ουν από τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματά του, τα τελευταία τρία χρόνια. Αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες του 2013 του 2014 και του 2015, δύο πράγματα θα διαπιστώσει: πρώτον ότι ο Ουν δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάχος του που χρόνο με το χρόνο απλώνεται και δεύτερον ότι εξαφανίζονται τα φρύδια του. Λες και κάτι τα... τρώει.

Αλήθεια, γίνεται να εικάσει κάποιος ότι ο Ουν βγάζει τα φρύδια του; Η εφημερίδα απαντάει δια πλαγίου τρόπου: «Το σίγουρο είναι ότι χρόνο με το χρόνο ο όγκος και το μήκος των φρυδιών του μικραίνει. Αυτή τη στιγμή τα φρύδια του μοιάζουν με μικρές παύλες».

Το νέο μυστήριο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Γιατί εξαφανίζονται τα φρύδια του; [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει ανασυρθεί το θέμα της εμφάνισης του Κιμ Γιονγκ Ουν από τα διεθνή μέσα. Το 2013 οι αρχές της Β. Κορέας χρειάστηκε να τοποθετηθούν δημόσια για τις φήμες που έφερναν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση με σκοπό να μοιάζει στον παππού του Κιμ Ιλ Σανγκ. Τότε το καθεστώς είχε απαντήσει πως «πρόκειται για λανθασμένο ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε από τους εχθρούς μας. Πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή από το κόμμα, το κράτος, το στρατό και το λαό της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ