48ωρη απεργία ξεκινούν απόψε οι υπάλληλοι καθαριότητας στην Αθήνα - iefimerida.gr

48ωρη απεργία ξεκινούν απόψε οι υπάλληλοι καθαριότητας στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς απορριμματοφόρα από το βράδυ της Κυριακής η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι ξεκινούν 48 απεργία ενώ έχουν προανήγγειλει πως οι απεργίες θα συνεχιστούν αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματά τους.

Μετά την αποχώρηση 200 συμβασιούχων από την υπηρεσία, οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα διαμαρτύρονται γιατί όπως ισχυρίζονται δεν βγαίνουν οι βάρδιες.

Το σωματείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, ωστόσο εκείνος δήλωσε σχεδόν αναρμόδιος να λύσει το θέμα αναφέροντας ότι αυτό θα διευθετηθεί στη Βουλή. Υποστήριξε ωστόσο πως η γνώμη του είναι ότι οι άνθρωποι που έφυγαν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η απεργία σε συνδιασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, αναμένεται να δημιουργήσουν ασφυκτικό κλίμα στην πρωτεύουσα. Πάγια προτροπή των ειδικών είναι να υπάρχει υπομονή και από πλευράς και των δημοτών. Προτείνεται να κρατάνε τα απορρίματά τους οσό γίνεται περισσότερο σπίτι τους, για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή αποσυμφόρηση της ατμόσφαιρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ