Κουράκος: Θα ψηφίσω «ναι» για Πρόεδρο αν με πείσει ο Σαμαράς ότι δεν θέλει εκλογές - iefimerida.gr

Κουράκος: Θα ψηφίσω «ναι» για Πρόεδρο αν με πείσει ο Σαμαράς ότι δεν θέλει εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινούμενη άμμο θυμίζουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές αναφορικά με την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς πλησιάζει η ώρα για την πρώτη ψήφο.Τη στιγμή που οι διαβουλεύσεις (παρασκηνιακές και μη) συνεχίζονται και στους διαδρόμους της Βουλής οι διάλογοι έχουν πάρει φωτιά, ένας ακόμη ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει ότι θα ψηφίσει «ναι» υπό προϋποθέσεις.

Ειδικότερα ο Γιάννης Κουράκος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο καφενείο της Βουλής, σημείωσε ότι «θα ψηφίσω “να锨στην τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο, εάν ο Σαμαράς με πείσει ότι δεν θέλει εκλογές».

Σημειωτέον ότι ο κ. Κουράκος είχε μιλήσει προ ημερών για κυβέρνηση εθνικού σκοπού, ενώ, τώρα, φαίνεται να κλίνει προς το «ναι». Μάλιστα ο κ. Κουράκος εθεάθη να συζητά σε χαλαρό ύφος με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, κάτι που έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, ψιθύρους.

Κουράκος: Θα ψηφίσω «ναι» για Πρόεδρο αν με πείσει ο Σαμαράς ότι δεν θέλει εκλογές  | iefimerida.gr 0

Η ουσία είναι ότι, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς την έναρξη της διαδικασίας τα πάντα παραμένουν ρευστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ