Διπλή χαρά στο Μονακό -Γέννησε δίδυμα η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου - iefimerida.gr

Διπλή χαρά στο Μονακό -Γέννησε δίδυμα η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κανόνια βρόντηξαν στο Μονακό, για να υποδεχθούν καθώς τους πρέπει τα δίδυμα που γέννησε την Τετάρτη η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, όπου έφερε στον κόσμο μετά από καισαρική, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, τον Ζακ και την Γκαμπριέλα. Πρόκειται για τα πρώτα παιδιά που αποκτά η 36χρονη από τη Νότια Αφρική με τον 56χρονο πρίγκιπα, αν και ο ίδιος έχει ήδη δύο παιδιά από παλιότερες σχέσεις.

Ο Αλβέρτος και η πρώην κολυμβήτρια Σαρλίν Γουίτστοκ, που γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, παντρεύτηκαν το 2011, με τους Μονεγάσκους να αρχίζουν να ελπίζουν ότι ο Αλβέρτος θα φροντίσει τελικά για τον διάδοχο που τόσο περίμεναν.

Αν και τα δίδυμα θα μοιράζονται- προφανώς – την ημέρα των γενεθλίων τους, το ίδιο δεν θα ισχύει και για το θρόνο. Αν ήταν του ίδιου φύλου, το πρώτο που θα γεννιόταν θα έπαιρνε το θρόνο, αλλά επειδή πρόκειται για αγόρι και κορίτσι, το αγόρι θα είναι αυτόματα ο διάδοχος.

Τα μωρά θα έγιναν δεκτά με 42 κανονιοβολισμούς, μόλις ανακοινώθηκε επίσημα η γέννησή τους από το παλάτι, αντί για τους 21 που πέφτουν όταν γεννιέται ένα παιδί στη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ